EVENT

Bjud dina kunder på en
häftig upplevelse!

Marknadsför dig och dina samarbetspartners eller kommunicera ditt budskap tydligare
under ett event med en LED-storbildsskärm.

Kontakta oss idag för att boka!

LED-Skärm

Vill du hyra eller köpa en LED-skärm/storbildsskärm?

Vi erbjuder en mängd olika storbildslösningar för uthyrning där vi alltid sätter dig och dina kunder i fokus. Med vår långa erfarenhet och höga servicenivå ser vi till att allt fungerar under ditt event så att du kan fokusera på dina kunder.

Läs mer om våra LED-skärmar

Fotbolls VM visning i Tidaholm
Skövde handboll

LED-Banner

I våra LED-bannersystem kan du lägga in både text, bild och video och de är därmed perfekta för olika typer av sport-arrangemang, konserter och events. Vi hjälper dig med att ta fram materialet som ska visas på skärmarna.

Maximera dina intäkter – Fler reklamplatser på samma yta ger dig ökade intäkter. Ha fullständig kontroll över innehållet under ditt evenemang och ge samtidigt din publik en WOW-känsla som dom inte glömmer.

Flexibilitet – Genom snabbtangenter kan vi snabbt uppdatera din annonsering och göra snabba förändringar. Kortare ledtider ger dig ökade sponsorintäkter per evenemang.

Effekt – Lysdioders ger mycket hög visuell effekt och slår ut all annan reklam, både live och i TV-rutan.

Information – Informera publiken snabbt och enkelt med skärmarna genom att ändra på något i t.ex. laguppställningarna eller om du bara vill öka spänningen innan kick-off.

Läs mer om våra LED-bannersystem

Digital roll-up

Vill du sticka ut lite extra under en mässa eller ett event så kan du med fördel använda en roll-up ledskärm. De är mobila och smidiga att hantera.

Med vår tecROLLUP kan ni enkelt visa bilder eller filmer i ett vanligt “roll-up” format på mässor eller varför inte hänga den i taket eller på väggen som en menytavla i restaurangen?

 EVENT
EVENT

Smart-tv

För det lite mindre eventet eller som komplement till en större skärm kan vi erbjuda tv-apparater i flera olika storlekar med tillhörande stativ för uthyrning.