Efterlängtad tävling gav många fina resultat

“Bättre än väntat” Arrangemanget lockade närmare 150 deltagare från ett dussintal mellansvenska klubbar och det hela beskrivs som en succé. – Vi är så nöjda, det har fungerat mycket bättre än väntat faktiskt. Detta är trots allt vår första tävling på hur många år som helst; vi har liksom inga rutiner men ändå har alla … Läs mer..

ICA Maxi Gävle

Snart är det dags för leverans till Ica Maxi. Läs mer om projektet här.  I mitten av februari kommer Gästriklands största digitala kommersiella bildskärm att monteras ovanför entrén till ICA Maxi i Hemlingby, Gävle. Skärmen blir mer än 40 kvadratmeter stor och placeras strategiskt mitt ovanför hela huvudentrén med exponering mot en av regionens i … Läs mer..

iService

Vi har nu levererat 3 st LCD skärmar med tillhörande signagesystem till iService i Karlstad. iService valde själva vilket system de ville använda för att hantera annonsmaterial av skärmarna. På pelaren sitter det tre stycken, en åt vardera håll så att alla besökare enkelt kan se reklamen i en av Bergviks köpcenters stora entréer.   … Läs mer..

Hyresgästföreningen i Stockholm

Hyresgästföreningen i Stockholm köper skärm för att visa fotbolls VM samt använda på andra event de ska arrangera för sina medlemmar.   Hyresgästföreningen Välkommen till en av Sveriges största folkrörelser! Vi är över en halv miljon medlemmar som tillsammans arbetar för att alla hyresgäster ska bo bra. Vi driver bostadsfrågor i både stort och smått … Läs mer..

Fotbolls VM i Tidaholm

Än är inte VM över! Här på Gamla torget i Tidaholm visas Sverige – England på storbildsskärm från oss. Heja Sverige!

Uddeholm 350 år

I går var vi med och hade skärmar hos Uddeholm i Hagfors som firar 350 år och gästas av ingen mindre än Zara Larsson. Vi monterade skärm och skötte om information vid intervjuer mm.

Klassfotbollen 2018

Vad vore skolan utan klassfotbollen. Detta år valde vi att sponsra klassfotbollen med att montera upp en skärm för barnen att spela FIFA 2018 på. Jättelyckat event av FBK fotboll även om de flesta barnen vill hellre spela Fortnite 🙂

FBK Publikkronan

Med bara veckor kvar till årets hetaste fotbollsmatch i Värmland – derbyt mellan FBK och KBK så har redan över trettio företag tecknat publikkronan. LEDtec är givetvis ett av dessa företag som sponsrar FBK fotboll. Lycka till i matchen nu. https://www.fbkfotboll.com/fbk/nyheter/1119430/tack-london-new-york-ledtec-m-fl-for-insatsen-till-publikkronan

Blombackaskolan

På Blombackaskolan producerar de solkraft. Så här kan man t.ex. visa allmänheten hur mycket Watt de producerar. Informationen växlar mellan CO², daglig/månads produktion av solkraft mm. Detta visas på en LED skärm från LEDtec. Kontakta oss om ni vill veta mera.

NormReform

När Sveriges Kommuner och Landsting ställde ut på KCCC i Karlstad så fick LEDtec leverera skärmar till montern. I denna monter användes det bland andra en touchskärm för att kunna läsa & söka information. Läs mer om SKL och NormReform på https://skl.se/demokratiledningstyrning/manskligarattigheterjamstalldhet/jamstalldhet/manochjamstalldhet.7914.html