Hyresgästföreningen, Stockholm, fotbolls vm, LEDtec

Hyresgästföreningen i Stockholm köper skärm för att visa fotbolls VM samt använda på andra event de ska arrangera för sina medlemmar.

 

Hyresgästföreningen
Välkommen till en av Sveriges största folkrörelser! Vi är över en halv miljon medlemmar som tillsammans arbetar för att alla hyresgäster ska bo bra. Vi driver bostadsfrågor i både stort och smått – allt från omfattande lagförändringar till den lilla lekplatsen på gården som behöver rustas upp. Tillsammans gör vi skillnad, både för dagens och morgondagens hyresgäster.

www.hyresgastforeningen.se

Oavsett storleken på ditt projekt så är du väldigt viktig för oss. Vi vill att du känner dig trygg med vad du får hos oss när det gäller produkt, garanti och support samt att du får det till rätt pris. Vår långa erfarenhet gör att vi har stor kunskap inom vårt område och vi delar mer än gärna med oss utav denna.

Vi ger dig goda råd och inspirerar till nya spännande lösningar. Vi på LEDtec anpassar alltid utrustningen efter ditt behov för att ge dig en optimal lösning. Våra medarbetare sköter produktutveckling (både hård- och mjukvara), installation, service, kundsupport samt utbildning.

Hög kvalitet till rätt pris är våra ledord. För oss och våra kunder betyder hög kvalitet lång livslängd och låg servicekostnad.

Det vi levererar gör i förlängningen att du når ett bättre resultat.

För mera information om LEDtec hittar ni under om företaget