LEDskärm för konsert
Uddeholm tooling 100år

Bjud dina kunder på en
häftig upplevelse!

Marknadsför dig och dina samarbetspartners eller kommunicera ditt budskap tydligare
under ett event med en LEDskärm.
Kontakta oss idag för att boka!

 

LEDskärm

Vill du hyra eller köpa en LEDskärm / storbildsskärm?

Vi erbjuder en mängd olika storbildslösningar för uthyrning där vi alltid sätter dig och dina kunder i fokus. Med vår långa erfarenhet och höga servicenivå ser vi till att allt fungerar under ditt event så att du kan fokusera på dina kunder.

Läs mer om våra LED-skärmar

LED banner

I våra LED bannersystem kan du lägga in både text, bild och video och de är därmed perfekta för olika typer av sport-arrangemang, konserter och events. Vi hjälper dig med att ta fram materialet som ska visas på skärmarna.

Maximera dina intäkter – Fler reklamplatser på samma yta ger dig ökade intäkter. Ha fullständig kontroll över innehållet under ditt evenemang och ge samtidigt din publik en WOW-känsla som dom inte glömmer.

Flexibilitet – Genom snabbtangenter kan vi snabbt uppdatera din annonsering och göra snabba förändringar. Kortare ledtider ger dig ökade sponsorintäkter per evenemang.

Effekt – Lysdioders ger mycket hög visuell effekt och slår ut all annan reklam, både live och i TV-rutan.

Information – Informera publiken snabbt och enkelt med skärmarna genom att ändra på något i t.ex. laguppställningarna eller om du bara vill öka spänningen innan kick-off.

Läs mer om våra LED-bannersystem

Smart-tv

För det lite mindre eventet eller som komplement till en större skärm kan vi erbjuda tv-apparater i flera olika storlekar med tillhörande stativ för uthyrning.

Digital roll-up

Vill du sticka ut lite extra under en mässa eller ett event så kan du med fördel använda en roll-up LEDskärm. De är mobila och smidiga att hantera.

Med vår tecROLLUP kan ni enkelt visa bilder eller filmer i ett vanligt “roll-up” format på mässor eller varför inte hänga den i taket eller på väggen som en menytavla i restaurangen?