ICA MAXI i Linköping monterar inomhus totem

ICA väljer att montera en totemskärm i entrén för att enklare och snabbare få ut erbjudanden och information till sina kunder. ”Alla kommer att se den” Denna totem är en dubbelsidig 55″ LG panel men den finns i flera olika storlekar och färger. Skärmen är levererad i samarbete med vår partner LTG Display.

Nu tar vi lite ledigt för att fira jul och nyår!

Vi håller stängt från fredag 20 dec och öppnar igen tisdag 7 januari. Ett stort tack till alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartners för året som gått! Vi önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Nu laddar vi för ett fantastiskt 2020!

Ny medarbetare

Välkommen Magnus Jonsson, vår nya projektledare som kommer förstärka vårt team och där med se till att vi fortsätter leverera vår skärmar i tid över hela landet.

Ny medarbetare

Idag har vi äran att presentera Oscar Dalebjer som påbörjat sin första arbetsdag här hos oss på LEDtec. Oscar kommer förstärka vårt montageteam och jobbar över hela landet med våra installationer. Oscar har lång erfarenhet av jobb inom montage och service, välkommen in i teamet Oscar.

OK Värmland – Tvättgatan

När det är dags för uppgradering av sin digitala reklamtavla som OK Värmland har på sin Tvättgata i Karlstad vänder de sig till oss på LEDtec igen. Nu både större och med bättre upplösning än tidigare. Tack OK Värmland för förtroendet även denna gång. Systemet hanteras enkelt via webben för att uppdatera budskapen som kan … Läs mer..

Vår återförsäljare SIKAB levererar

Här  ser vi montör från vår ÅF SIKAB montera LED skärm till kund. skärmen är en P10mm SMD. Skärmens storlek är 2880*1920mm och med service bakifrån.. Om SIKAB: har egen produktion av skyltar i olika material och för olika användningsområden. Maskinskyltar till industrin, fasadskyltar, reklamskyltar, namnskyltar, trafikskyltar, varningsskyltar mm. För mera information om SIKAB se … Läs mer..

Midsommar

Vi stänger på fredag för att fira midsommar! Fredag den 21 juni är det midsommarafton vilket innebär att vi stänger. Inga utleveranser kommer att göras förrän måndag den 24 juni, då vi har ordinarie öppettider igen. Trevlig midsommar på er alla!

Driftstörningar hos Tele2

Bäste kund, Just nu har Tele2 problem med driftstörningar vilket påverkar er möjlighet att nå oss via telefon. Tveka inte att höra av dig till oss via mail på info@ledtec.se eller till din närmsta kontaktperson. På denna sida kan du följa utvecklingen av driftstörningen: https://www.tele2.se/tackning-nat/driftstorning-mobilnat

CIAB Fastigheter

CIAB Fastigheter är ett privatägt fastighetsbolag med inriktning på bostäder i centrala och attraktiva lägen. På kronoparken i Karlstad har man valt att investera i en LED skärm för att marknadsföra sina hyrsegäster i affärscentret. Här kan nu övriga Karlstad företag även annonsera https://m-communication.se/bokning.html Skärmens mått är 3840*3840mm.   Läs mera om CIAB fastigheter på … Läs mer..

ICA Maxi i Gävle

Nu är den på plats. Senaste leveransen gjordes med montage på ICA Maxi i Gävle. Vill ni synas på denna skärm? Gå till http://ow.ly/nfCw50mFFSO och se filmen. #storbildskungarna #LEDtec #LEDskärmar #event #digitalreklam #storbildskungarna #skärmlösningar #hyrskärmar #ica #icamaxi @maxigavle #gestrikemedia