Skärm på simtävling

”Bättre än väntat”
Arrangemanget lockade närmare 150 deltagare från ett dussintal mellansvenska klubbar och det hela beskrivs som en succé.
– Vi är så nöjda, det har fungerat mycket bättre än väntat faktiskt. Detta är trots allt vår första tävling på hur många år som helst; vi har liksom inga rutiner men ändå har alla gjort ett så himla bra jobb. Det har inte ens varit något tekniskt strul, vilket det till och med brukar vara på stora tävlingar som SM, säger Mathilda Johansson Norell, chefstränaren i Karlstads simsällskap.
Johansson Norell, som anslöt från Lidingö simklubb för lite drygt ett halvår sedan, imponeras över den drivkraft som finns i och runt KSS.
– Det är så himla många personer i föreningen som brinner för det här. Alla kommittéer, föräldrar och andra som jobbar ideellt med detta gör ett magiskt jobb. Utan dem skulle inte det här gå, säger hon.

LEDtec va med och levererade skärm som  visade resultat och reklam på under tävlingen

Kundens egna ord: Tävlingen blev väldigt lyckad, och skärmen var huuuur bra som helst! Superbra killar som monterade den också. Skärmen syns även på bild i NWT:s reportage:

Efterlängtad tävling gav många fina resultat

Jag körde även lite bildspel mellan simpassen med sponsorloggor (er inkluderad) samt bilder från tävlingen, det var väldigt uppskattat. Det var ju väldigt smidigt att växla mellan olika datorer.

Om KKS
Karlstads Simsällskap är 2020 rankad som en av de 10 bästa simsportsklubbarna i Sverige mätt i SM-poäng. Karlstads Simsällskaps prestationer i och kring bassängen kännetecknas av kvalitet, nytänkande, positiv stämning och högt engagemang