LEDtec International AB drevs tidigare under namnet Safe Traffic och grundades 1988 med inriktning mot trafiktekniska produkter till kommuner och Vägverket.

Aktiebolaget LEDtec International AB bildades 2006 med samma inriktning som tidigare men har idag sitt största fokus på digitala informationsskyltar och LED-storbildsskärmar.
Vi är idag 8 st medarbetare men letar ständigt efter nya kompetenta människor att förstärka företaget med.

LEDtec är anslutna till Telekomavtalet (Unionens IT-och Telekomföretag) inom Almega.

Oavsett storleken på ditt projekt så är du väldigt viktig för oss. Vi vill att du känner dig trygg med vad du får hos oss när det gäller produkt, garanti och support samt att du får det till rätt pris. Vår långa erfarenhet gör att vi har stor kunskap inom vårt område och vi delar mer än gärna med oss utav denna.

Vi ger dig goda råd och inspirerar till nya spännande lösningar. Vi på LEDtec anpassar alltid utrustningen efter ditt behov för att ge dig en optimal lösning. Våra medarbetare sköter produktutveckling (både hård- och mjukvara), installation, service, kundsupport samt utbildning.

Hög kvalitet till rätt pris är våra ledord. För oss och våra kunder betyder hög kvalitet lång livslängd och låg servicekostnad.

Det vi levererar gör i förlängningen att du når ett bättre resultat.