Nå dina kunder enklare och billigare med en skärm från LEDtec. Vi kan leverera alla typer av displayer från tv-apparater i butiker till stora skärmar längs motorvägen.
Kontakta oss så hjälper vi dig att öka din lönsamhet!

 

LED-Skärm

En LED skärm / storbildsskärm är ett utmärkt sätt att marknadsföra sig och sina samarbetspartners genom.

Köp en LED skärm från LEDtec för reklam och du får ett komplett paket av tjänster och support – installationen är bara en liten del av vad vi erbjuder våra kunder.

Vi har LED reklamskärmar för både inomhus- eller utomhusbruk. Med våra modulsystem har vi möjlighet att tillverka önskade mått och upplösningar.

Läs mer om våra LED-skärmar
REKLAM
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Digital signage

LCD-/LED-TV-skärmar, s.k. digital signage, används på offentliga platser, butiker eller på arbetsplatser för underhållning, information och marknadsföring.  Du kan ofta se skyltar vid kassan, i skyltfönster eller i taket.

Fördelarna med digitala skyltar jämfört med traditionella skyltar är att innehållet enkelt kan bytas ut via internet och design mm anpassas efter miljö och publik, att man kan visa animeringar och att bildskärmarna kan vara tryckkänsliga och fungera interaktivt. Som programvara använder vi oss utav DISE.

Läs mer om våra digital signage-produkter
REKLAM